De Villa's

14.000 m2 beschermde natuur aan de rand van een van de mooiste en oudste steden van het land. Eeuwenoude bomen, hagen vol leven, een palet van groen zover het oog maar reikt. En in het hart van dit paradijs, op de heuvel van Balmoral, liggen vier elegante en fenomenale verblijven in een privaat en beveiligd domein, die de ruimte achter de schermen nog kostbaarder maakt.

Marie-Henriette, de Prince de Condé, Wellington en Pierre le Grand. Dat de residenties van het domein Villas de Balmoral de naam van enkele van de beroemdste bezoekers van de Parel van de Ardennen mogen dragen, is geen toeval. Zij belichamen op zichzelf al de belangrijkste kenmerken van dit vastgoedproject: luxe en duurzame groei, verfijning en ruimte, investeringen en dromen.  

Op de rechterkant van het scherm kunt u met uw cursor over het plan bewegen. Bezoek onze galerij en bekijk onze verblijven alsof u er zelf was. Of toch bijna. 

Galerie

b villa Marie Henriette

Marie-Henriette van Habsburg-Lotharingen, de tweede koningin der Belgen, bracht de laatste zeven jaren van haar leven door in Spa. De echtgenote van Leopold II vond er, zo wordt gezegd, “de elementen die het geluk van haar kindertijd hadden gemaakt: de natuur, paarden, muziek, theater en enkele vrienden”. Een oase van rust en stilte.

·  6 appartementen

·  Wellnessruimte

·  Beveiligde toegang via Avenue Albert 

c villa Pierre Le Grand

De Pierre-le-Grand Residence

maakt deel uit van de tweede fase van de commercialisering van Balmoral Villas.

Neem contact met ons op voor meer informatie over appartementen &

duplex.

a villa Prins van Condé

Uit de aanzienlijke dynastie van de Prinsen van Condé was het Louis II de Bourbon, de zogenaamde “Grand Condé” (de vierde prins met die naam), die in juni 1675 zijn stempel zette op het leven in Spa, en zijn familienaam verbond aan de zogenoemde bron Pouhon, ontdekt in 1849.

·  8 appartementen

·  Beveiligde toegang via Avenue Albert 

d villa Wellington

The Wellington Residence maakt deel uit van de 2e fase van

marketing van Balmoral Villas. Neem contact met ons op voor meer informatie

informatie over appartementen en duplexen.

Watch the Video